Plase Antiinsecte

In curand ( DEJA PRODUCEM ) pentru voi vom produce si plase antiinsecte ( sau clasicele plase de tantari cum le stie toata lumea )

Plasele de insecte produse de firma noastra pot fi mobile (cu balamale pe profil de aluminiu) , fixe sau tip rulou, in functie de dorinta clientului si de necesitati.
Acestea sunt de o calitate exceptionala, fiind construite din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine.   Intretinerea simpla si adaptabilitatea la configuratia de instalare permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator.
Aceste plase nu scad decat intr-o proportie foarte redusa vizibilitatea in afara si prezinta un interes sporit datorita scopului extrem de practic pe care il au: impiedicarea patrunderii insectelor in locuinta.
Putem confectiona plase antiinsecte ( tantari ) in diverse culori, in asa fel cat sa se adapteze cu nevoile clientului
Momentan culorile disponibile pentru profilele plaselor de tantari sunt – alb, maro si culoarea fag-ului ( stejar auriu )
Atentie: acu Facem plase de tantari tip rulou ! Motive ? Cererile clientiilor pentru aceste plase tantari de tip rulou au crescut chiar daca pretul este mai ridicat
Seo: Plase, antiinsecte, insecte, tantari, ploiesti , plase ploiesti, plase tantari, plase insecte, plase antiinsecte, fixe, mobile, culori, alb, albe, fag, culoare, maro, stejar, auriu, plase rulou, plase insecte rulou, plase tantari rulou, plase tip rulou