Intretinere Jaluzele Verticale

Cum sa intretineti jaluzele verticale de la noi

Intretinere jaluzele

Jaluzelele verticale produse de firma noastra se gasesc într-o gama foarte variata de modele si culori, putând fi folosite cu succes în decoratiuni interioare, dand o nota eleganta si distinsa si avand functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara oricarei activitati.
Jaluzelele au posibilitatati multiple de montare. Asigura adaptarea la cerintele clientului; dimensiunile la care jaluzelele se executa sunt exact cele de care aveti nevoie.
Ne puteti contacta printr-o maniera simpla si eficienta: prin telefon sau e-mail. Dupa contactare se vor deplasa la domiciliul sau sediul firmei dumneavoastra, in cel mai scurt timp reprezentantii nostri pregatiti in a va oferi consultanta gratuita si solutii privind oferta noastra in materie de jaluzele verticale.
Curatarea jaluzelelor verticale trebuie sa fie un proces periodic efectuat maximum o data la 6 luni.
Urmand pasii de mai jos va veti asigura de efectuarea corecta a modului de intretinere:
* 1. Curatarea lamelelor in pozitia agatat cu un aspirator de praf reglat pe puterea minima (aproximativ 300 W).
* 2. Se desfac cele doua lantisoare distantor situate la partea de jos a lamelelor.
* 3. Se extrag greutatile de intindere situate in buzunarul de la partea inferioara a lamelelor.
* 4. Se desfac lamelele pe rind din cirligele de la partea superioara avind grija a nu sifona tesatura.
* 5. Se prepara o solutie de apa rece sau calduta (maxim 40 C) cu detergent usor. Cu un burete curat, imbibat in aceasta solutie se sterg ambele fete ale lamelei de la pasul 6. Observatie: a nu se freca excesiv cu burete aspru deoarece se poate deteriora stratul protector sau chiar tesatura.
* 6. Se clatesc lamelele curatate cu detergent in apa limpede.
* 7. Se agata la loc in cirligele casetei de aluminiu si se lasa jaluzeaua in pozitie deschisa pentru uscare.
* 8. Se introduc la loc greutatile si se monteaza lantisorul distantor.
*9.  Se deschid jaluzele verticale – si se sterg lamelele cu un burete cu spuma si le lasati deschise pana se usuca ! ( maxim odata pe an )

Seo:  greutati, lamele panze jaluzele , intretinere jaluzele, montare jaluzele, lantisor distantator jaluzele, sina aluminiu, jaluzele, jaluzele verticale, jaluzele ploiesti, curatare jaluzele, detergent