Jaluzele Verticale

Amenajarea unei locuinte cu ajutorul jaluzelelor verticale, inlocuind astfel perdelele sau draperiile, poate aduce o schimbare atat din punct de vedere estetic, dar mai ales, si practic. De asemenea, reprezinta varianta optima pentru un mediu office, protejind excelent impotriva soarelui, dar si putind regla luminozitatea intr-o incapere prin simpla actiune a mecanismului de rotire a lamelor. Din ce in ce mai utilizate, datorita faptului ca sunt mult mai usor de intretinut si ofera si acel aspect elegant si modern, draperiile verticale se pot gasi intr-o multitudine de variante de culori sau marimi.

Jaluzelele verticale pot fi confectionate din:
material poliesteric: sunt folosite pentru amenajarea spatiilor mari (de exemplu, saloane, sali de primire).
Acest material are la baza rasina sintetica, ce ofera o foarte buna stabilitate dimensionala si coloristica. Este un material
foarte usor de intretinut si nu ridica mari probleme.

material cauciucat: jaluzele confectionate din acest material sunt recomandate pentru a fi folosite in spatii ce contin aparatura de exemplu, computere, aparatura de proiectare sau medicale.

Pentru o camera expusa o perioada indelungata la soare sunt recomandate jaluzelele speciale, din material reflectorizant.

Aceasta perdea lamelara poate avea si diferite modele: in afara de modelul clasic, liniar, jaluzelele verticale pot fi ondulate, in carouri etc.
Marele avantaj este ca praful se depune in cantitati foarte mici, si poate fi indepartat simplu si rapid cu ajutorul unui pamatuf. Daca considerente de ordin stilistic va indica alegerea unor culori foarte deschise, trebuie sa tineti seama ca acestea au un factor de murdarire mai ridicat, si trebuie sa apelati la o laveta umeda sau la un aspirator cu apa pentru curatare.
Preturile pornesc de la 50 RON /mp, si pot varia in functie de modelul ales.

Tags: preturi, jaluzele, verticale, ploiesti, jaluzele ploiesti, jaluzele verticale ploiesti, masurare, intretinere, modele, materiale, culori,