Oferta Jaluzele Verticale si Mobila Pal pe comanda – Iunie – Septembrie 2011

Oferta pentru jaluzele verticale si mobila pal melaminat pe comanda perioada 20/06/2011 – 30/09/2011

1 . Pretul jaluzelelor verticale produse de noi este cel mai mic din Prahova dar totusi nu este un pret fix – pretul variaza in functie de urmatoarele caracteristici :

1. locatia – Ploiesti sau in afara orasului

2. Nr de ferestre

3. Dimensiunile ferestrelor

Garantam cele mai mici preturi – va puteti duce la orice magazin din orasul Ploiesti unde au jaluzele verticale sa cereti o oferta de pret dupa care va rugam sa ne contactati si pe noi si va veti convinge ex : Winmarkt ( Omnia ) , Big ( gara de sud ) , magazinele din zona 23 august si Cioceanu !

Oferta noastra de pret intre 45-55 lei / mp indiferent de material sau culori – include totodata si masuratori, livrare, montaj, sina – indiferent de cat de lungi sunt panzele !Atentie deoarece foarte multe firme – nu ofera – sina ( garnisa ) , montaj, transport sau impun o lungime minima a panzelor !

2. Mobilier din pal melaminat pe comanda

Asa cum bine stiti este intodeauna ceva mai scump decat daca va duceti in magazine – De ce ? este foarte simplu – atunci cand faci mobila pe comanda – o facem sa se incadreze acolo unde doriti, o facem pe culoarea dorita, o aducem si o montam si spre deosebire de magazine noi avem pierderi de materiale – magazinele produc mobila de serie – de aici si calitatea lor este mai slaba !

Pretul este discutabil si variaza intre 50%-100% din valoarea materialelor  si se bazeaza foarte mult pe complexitatea mobilei !

Aveti o firma ? o scoala ? un bloc ? o cladire ? garantam cea mai buna oferta atat pentru jaluzele verticale / plase tantari ( insecte ) cat si pentru mobilier ! nu aveti nimic de pierdut daca ne cereti o oferta de pret !

Cu Stima,

Madalin Negrea

0721.371.719

jaluzelecasa@yahoo.com

Related Images:

You may also like...