Jaluzele Verticale, Plase Antiinsecte, Rolete Textile si Jaluzele Orizontale Aluminiu – Ploiesti

Ca sa fie navigarea cat mai usoara si pentru a obtine informatiile necesare dumneavoastra cat mai usor am creeat acest post, care este ca o harta a site-ului pentru a accesa ceea ce cautati cat mai rapid si lejer !

JALUZELE VERTICALE PLOIESTI – Jaluzele Verticale Casa Mea Ploiesti

Preturi Jaluzele Verticale

Modele-Materiale-Culori-Jaluzele

Intretinere Jaluzele Verticale

Masurare Jaluzele Verticale

JALUZELE ORIZONTALE ALUMINIU 25mm – Jaluzele Orizontale Casa Mea Ploiesti

Preturi Jaluzele Orizontale Aluminiu

Culori Jaluzele Orizontale Aluminiu

Masurare Jaluzele Orizontale Aluminiu

PLASE ANTIINSECTE – INSECTE – TANTARI – Plase Tantari Casa Mea Ploiesti

Preturi Plase Antiinsecte

Masurare Plase Insecte

Culori Plase Tantari

ROLETE TEXTILE – Rolete Textile Casa Mea Ploiesti

Preturi Rolete Textile

Masurare Rolete Textile

Culori-Modele Rolete Textile

CONTACT – JALUZELE CASA MEA PLOIESTI

PORTOFOLIU – JALUZELE CASA MEA PLOIESTI

AMENAJARI SI RENOVARI INTERIOARE PLOIESTI – PRAHOVA

NOU !!!!

Ne ocupam si de amenajarii si renovari interioare : montat gresie, faianta, rigips, zugravit, vopsit, montat usi interior si exterior, etc. pentru toate serviciile si preturile oferite de noi pentru amenajarii interioare va rugam accesati meniul de amenajari !

DE RETINUT:

1. Preturile de pe site sunt informative, si se pot schimba ( negocia ) oricand ! De preferabil pentru un pret corect si pentru dimensiuni corecte sa ne contactati pentru deplasarea unui agent la dumneavoastra ! In cazul in care nu va convine pretul ( ceea ce nu se va intampla niciodata si garantam asta ) , nu va costa nimic pentru deplasarea agentului !

2. Daca aveti masuratorile efectuate de dumneavoastra cat mai exacte ne puteti suna si ne puteti cere pretul telefonic !

3. Imaginiile din galeriile foto cu modele , culori si materiale pentru jaluzele verticale, orizontale, plase tantari sau rolete textile sunt informative si pot diferii de realitate deoarece pozele pot fi neclare ! Asa ca cel mai bine este sa ne contactati pentru deplasarea unui agent la dumneavoastra !

4. Preturile nu sunt fixe – ele variiaza si se negociaza in functie de : cantitatea comandata, dimensiuniile ferestrelor, locatia dumneavoastra, etc. !
– Va recomandam sa ne sunati si sa cereti deplasarea unui agent catre dumneavoastra pentru efectuarea de masuratori, alegerea culorilor si a modelului, etc. – nu uitati nu costa nimic

Cautam distribuitori ( dealeri ) in orice judet din tara ! oferim preturi foarte avantajoase ! daca sunteti din alta judet livrarea se va face prin curierat rapid ! Contactati-ne pentru a stabilii toate detaliile

Cu stima,

Madalin Negrea – Administrator – Jaluzele Casa Mea Ploiesti

0721.371.719 / 0721.371.719

Related Images:

You may also like...